Cum sa devin membru?

Cum sa devin membru?

Asociaţia este persoană juridică, constituită prin voinţa membrilor fondatori, semnatari ai Actului constitutiv şi Statutului la data constituirii. Pe lângă membrii fondatori, care au contribuit moral şi material la fondarea ei şi la constituirea patrimoniului social, Asociaţia are următoarele categorii de membri:

  • membri asociaţi – membrii fondatori și membrii care se asociază ulterior fondării şi contribuie moral şi material la completarea patrimoniului Asociaţiei;
  • membri de onoare – persoanele fizice şi persoanele juridice care au adus şi aduc servicii deosebite Asociaţiei sau care o sprijină substanţial, din punct de vedere financiar;
  • membri susţinători – cei care aderă la scopul Asociaţiei sau sprijină material şi moral la realizarea acestuia.

* membri de onoare și membri susținători nu au drept de vot.

Calitatea de membru al Asociaţiei se acordă de către Consiliul Director, cu unanimitate de voturi ale membrilor Consiliului Director.

Pentru a deveni membru al clusterului, vă rugăm să analizati procedura de primire în cluster de membri noi cu drept de vot și procedura de primire în cluster de membri noi sustinători.

*dacă doriți să aderați ca membru cu drept de vot, aveți posibilitatea plătii în rate a cotizației anuale de 2500 de euro, conform deciziei Consiliului Director.

Vă rugam să completați versiunea de cerere de aderare potrivită opțiunii dumneavoastră: cererea de adeziune pentru membru cu drept de vot  sau cererea de adeziune pentru membru sustinător pe care o așteptăm  în format digital la adresa office@startinovare.ro pentru a fi trimisă spre analiză și aprobare Consiliului Director al clusterului impreuna cu o prezentare a companiei pe care o reprezentati.